nieuws

Gemeente Enschede kiest voor Visschedijk Catering

Catering 5698

Visschedijk voorziet de gemeente Enschede van catering op zes locaties. Naast de exploitatie van de diverse bedrijfsrestaurants geeft Visschedijk een creatieve invulling aan de banqueting activiteiten. 

Gemeente Enschede kiest voor Visschedijk Catering

Henk Veldhuis- Facilitair manager gemeente Enschede: ‘De gemeente Enschede kiest voor partners die zowel circulair, duurzaam, gezond als sociaal maatschappelijk invulling aan de catering dienstverlening  geven. De gemeente Enschede vindt in Visschedijk Catering de partner die voldoet aan alle criteria’. Erwin Wigbold- Directeur Visschedijk Catering: ‘Wij zijn erg trots op deze samenwerking, voor ons is dit een bevestiging dat de door ons gekozen route de juiste is. Wij ontwikkelen ons bedrijf tot een innovatieve en gastvrije toonaangevende cateraar. Het is mooi dat de gemeente Enschede dit (h)erkent’. ​​

Visschedijk

De gemeente Enschede is met 158.000 inwoners de grootste stad in Overijssel en naar inwonersaantal de dertiende gemeente van Nederland. Visschedijk Catering verzorgt de komende jaren voor 2300 pandgebruikers de catering. De cateraar biedt daarnaast een breed pakket facilitaire diensten aan. In totaal werken er dagelijks meer dan 2300 gepassioneerde medewerkers vanuit verschillende vestigingen aan gastblijheid van onze opdrachtgevers.

Reageer op dit artikel