Het Goed Gefrituurd Keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en verschijnt sinds 2015 aan steeds meer gevels van professionele frituurbedrijven. Centraal in de doelstellingen en taken van deze vakvereniging staat het zichtbaar maken van het vakmanschap bij professionele frituurbedrijven Nederland. Bij Snackpoint De Pannenkletser komen al deze kwaliteiten samen.
Pannekletser in de Cafetaria Top 100
De Pannekletser stond in 2016 in de Cafetaria Top 100. Service is heel gewoon en het productassortiment is niet bepaald standaard. Neem het frietei en het champignonbroodje uit eigen keuken. Met de huisgemaakte producten onderscheidt De Pannekletser zich van collega’s in de buurt.
Vakmanschap staat centraal
Een Mystery Guest bezoek en een auditgesprek bevestigen dat Willy en Miriam Verbong samen met hun medewerkers staan voor: vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid. Op de website van het Nederlands Frituurcentrum en op de consumentenwebsite staat alle informatie en het stappenplan hoe professionele frituurbedrijven voor het keurmerk en het certificaat in aanmerking kunnen komen. Consumenten kunnen ook online hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze reacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van het keurmerk.