Snackbar 't Beumertje steunt bekerfinalist Vitesse met eigen frietje

Snackbar 't Beumertje steunt bekerfinalist Vitesse met eigen frietje

Gerrit-Jan Beumer van snackbar 't Beumertje in Arnhem heeft het Vitesse-frietje bedacht om zijn favoriete voetbalclub aan te moedigen in de aanloop naar de finale van de TOTO KNVB-beker. Van ieder verkocht frietje wil hij bovendien een euro apart zetten en gebruiken om de jeugd in de wijk iets te bieden.

Het Vitesse-frietje is een frietje met gele en zwarte frietsaus’, zo vertelt de ondernemer aan De Gelderlander. Gerrit-Jan Beumer bedacht voorafgaand aan de vorige bekerfinale van de Arnhemse voetbalclub, dat was in 2017, de Vitesse Frikandel en die is sinds die tijd onderdeel van het assortiment.

Met opbrengst iets doen voor de jeugd

Nu vond hij het tijd voor iets nieuws, zo laat hij weten in het artikel. Opnieuw met als doel Vitesse aan te moedigen in de aanloop naar de finale van zondag 18 april, waarin Ajax de tegenstander is.

Bovendien wil hij een deel van de opbrengsten investeren in een goed doel. Hij laat aan De Gelderlander weten van ieder verkocht frietje een euro apart te zetten en dat bedrag te gebruiken om een speelveldje of een speeltoestel voor de jeugd in de wijk Geitenkamp te realiseren.’