Burgerme groeit verder met weer een nieuwe vestiging

Burgerme groeit verder met weer een nieuwe vestiging
Anton Schaffer

Na alweer vijf openingen in 2021, was het op 3 augustus Burgerme Apeldoorn die de deuren opende als 22e vestiging van de hamburgerketen.

'Wij zijn heel blij dat wij weer in het mooie Apeldoorn een Burgerme vestiging hebben kunnen openen na een afwezigheid van anderhalf jaar', aldus franchisegever Tim Meijers. 'We kregen bijna dagelijks verzoeken van klanten vanuit Apeldoorn vanaf wanneer zij weer hamburgers konden bestellen.'

'Fresh made, fast delivered'

Franchisenemer Anton Schäffer: 'Alles is fresh made, fast delivered. Elk gerecht, van hamburgers tot salades, is vers en custom made'. Ook zijn er twintig zitplaatsen in de vestiging aan de Hoofdstraat. 'Ik had altijd al de droom om zelf te ondernemen en ben heel blij dat ik dit nu samen met Burgerme kan doen.'

Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Anton Schaffer, als ervaren horecaman, de gasten in Apeldoorn met trots en met hoge product- en servicekwaliteit zal bedienen, en zo een succesvolle Burgerme-vestiging zal exploiteren in Apeldoorn.

Burgerme Nederland gaat de komende weken meerdere vestigingen openen en zoekt nog franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Assen, Waalwijk, Sittard, Gorinchem, Zutphen, Ermelo, den Helder, Roermond, Tiel, Hoorn en Spijkenisse.