nieuws

Eén kaart, drie kookstijlen

Horeca

Innovatie is het uitgangspunt van het nieuwe restaurant 70 in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Ook op de menukaart. Beter gezegd: een drieluik van kaarten die elk een culinaire stroming vertegenwoordigen; classic, global en new style. De gast kan kriskras door de drie stijlen heen eten.

Eén kaart, drie kookstijlen

Classic staat voor Franse klassiekers zoals meloen met Ardenner ham. Global betekent een internationale topper (bijvoorbeeld dorade met couscous, koriander en een saus van rozijnen en pijnboompitten). Een nieuw voorgerecht is sint-jakobsschelpen met tomatenmarmelade, groene asperges en saffraanmayonaise (foto). Chef-kok Michel de Koster ontwikkelde samen met zijn brigade het nieuwe concept. SVH Meesterkok Angélique Schmeinck ondersteunde hem daarbij.

Reageer op dit artikel