nieuws

Massimo Bottura en Nick Bril van The Jane naar vakbeurs Gastronomie

Horeca

Topchef Massimo Bottura, de nummer twee op The World ’s 50 Best Restaurants lijst van 2015, gaat op 10 november deelnemen aan een masterclass op de culinaire vakbeurs Gastronomie in Utrecht. Nick Bril van The Jane Antwerpen zal op 9 november de opening van het tweedaags evenement voor zijn rekening nemen.

Massimo Bottura en Nick Bril van The Jane naar vakbeurs Gastronomie

The Jane in Antwerpen werd recent door CNN opgenomen in de lijst ‘Mooiste restaurants wereldwijd’. Bril gaat een inspirerend en educatief programma organiseren,  zo geeft de organisatie aan. Driesterrenchef Bottura,  die Misset Horeca recent interviewde in Italië, komt naar Vakbeurs Gastronomie in het kader van het thema Health Cuisine waarin hij deelneemt aan de masterclass over gezonde gastronomie. Health Cuisine gaat over de (her)ontdekking van gezonde eetculturen met topchefs wereldwijd, waar de Italiaanse keuken en Eten van Dichtbij, ofwel ‘Farm to Fork’, uitstekende voorbeelden van zijn.

Signeren kookboek Bottura

Tevens is het mogelijk om het kookboek ‘Never trust a skinny Italian Chef’ van Massimo Bottura persoonlijk te laten signeren in de stand van De Wonderneming, organisator van het Kookboek van het Jaar. De masterclass met Wereldchef Bottura is mede mogelijk gemaakt door Hospitality in Health, uitgever van From Farm to Fork in Twente.

Gastronomie

Gastronomie 2015 vindt plaats op 9 en 10 november 2015 in Jaarbeurs Utrecht en is alleen toegankelijk voor horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment van de Nederlandse Gastronomie. Meer informatie is te vinden opwww.gastronomie.nl

Reageer op dit artikel