Scheveningen krijgt grote schaatsbaan voor Kurhaus Hotel

Scheveningen krijgt grote schaatsbaan voor Kurhaus Hotel

Scheveningen krijgt de komende tijd een 600 vierkante meter grote schaatsbaan voor het Kurhaus Hotel en een ijsglijbaan van dertig meter op de boulevard.

Tot en met 17 januari 2016 wordt de badplaats van Den Haag omgetoverd tot een waar winterparadijs. Het ‘Kurhausplein on Ice’ en de 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard worden de grote publiekstrekkers.

Terrassen

De verwarmde terrassen van de restaurants rondom de schaatsbaan bieden bezoekers een plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. Op de ijsglijbaan kunnen bezoekers vanaf De Pier met een autoband naar beneden glijden. Deze wordt donderdag geopend door wethouder Boudewijn Revis.

De Pier

De Pier in Scheveningen is sinds enkele maanden open. Negen food- en horecaconcepten hebben inmiddels een plekje op de vernieuwde trots van Scheveningen. Het lijkt aan te slaan: ‘In de eerste twee maanden kregen we 600.000 bezoekers over de vloer. Toen bekend werd dat De Pier gerenoveerd zou worden en er plaats zou zijn voor creatieve food- en horecaconcepten, stroomden de aanvragen binnen', zei general manager Herman Smit eerder tegen Misset Horeca.