nieuws

SHO ontvangt officiële SVH branche-erkenning voor horecaopleidingen

Horeca 4427

Carolien Tollenaar, algemeen directeur van Algemene Stichting Horeca Onderwijs, heeft op de Horecava in Amsterdam van SVH accountmanager Richard van Dijk de SVH erkenning voor de vernieuwde opleidingen Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility ontvangen.

SHO ontvangt officiële SVH branche-erkenning voor horecaopleidingen
Carolien Tollenaar, algemeen directeur van Algemene Stichting Horeca Onderwijs, krijgt van SVH accountmanager Richard van Dijk de SVH erkenning voor de vernieuwde opleidingen Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility ontvangen.

 

SHO is al jaren erkend SVH opleider voor Sociale Hygiëne, maar met deze erkenningen is zij nu ook erkend SVH opleider voor Leermeester, Horecaportier en Social Responsibility. SHO is hiermee de grootste aanbieder van SVH opleidingen binnen Nederland. De opleidingen zijn getoetst aan de hand van diverse criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen.

‘Wij zijn enorm trots op deze nieuwe SVH erkenningen. Het harde werken van onze medewerkers en docenten wordt hiermee beloond. Ons team staat voor kwaliteit en service en dat zie je terug in onze trainingen’, licht Carolien toe.

Horecaspecialist

Algemene Stichting Horeca Onderwijs (SHO) is hét opleidingsinstituut voor de Horeca in Nederland. Het aanbod bestaat uit wettelijke verplichte cursussen zoals Sociale Hygiëne en BHV en aanvullende praktijkgerichte trainingen zoals Leermeester, Horecaportier en Gastvrijheid. Naast cursussen via open inschrijving op 75 locaties in Nederland verzorgt SHO maatwerktrainingen op Incompany basis bij bedrijven en instellingen.

Reageer op dit artikel