nieuws

Hotels Leiden open ‘Hotel het Glazen Huis

Hotel

Negen hotels in Leiden slaan de handen ineen voor steun aan het Glazen Huis van radio 3 FM dat eind dit jaar naar hun stad komt. Ze openen een virtueel hotel waar een kamer 75 euro kost. In welk hotel de gast terecht komt is vervolgens een verrassing omdat de kamers zijn verdeeld over de negen deelnemers.

Hotels Leiden open ‘Hotel het Glazen Huis

De negen hotels werken voor deze actie samen met Booking.com en steunen zo de Serious Request actie van 2011. Het Glazen Huis van 3 FM zamelt dit jaar geld in voor moeders getroffen door oorlog en conflicten.

De kamerprijs van 75 euro is inclusief ontbijt. Voor de hele maand december zijn dagelijks 9 kamers beschikbaar, vanaf nu te boeken via Booking.com. De hotels stellen de volledige opbrengst beschikbaar, die kan oplopen tot 15.000 euro.

De deelnemende hotels in Leiden zijn:

Golden Tulip Leiden Centre,

Hotel de Beukenhof,

Hotel Leiden van der Valk,

Hotel Nieuw Minerva,

Holiday Inn Leiden,

Ibis Hotel Leiderdorp,

Congreshotel Kasteel Oud Poelgeest,

Tulip Inn Leiderdorp en

Pension de Witte Singel.

Reageer op dit artikel