nieuws

Michelin 2012: Acht nieuwe Bib Hotels

Hotel

In de Nederlandse Michelingids 2012 zijn acht nieuwe hotels opgenomen die van het instituut een Bib Hotel krijgen. Net als de Bib Gourmand voor restaurants krijgen de hotels de Bib Hotel als beloning voor een goede overnachting tegen een schappelijke prijs.

Michelin 2012: Acht nieuwe Bib Hotels

De totale lijst met Nederlandse Bib Hotels bevat 42 namen, waarvan acht nieuwe hotels. De nieuwste editie van de Michelingids 2012 is maandag 28 november gelanceerd. De hotels die de Bib Hotel dit keer voor het eerst krijgen zijn:

– De Twee Linden in Beneden Leeuwen

– Landgoed Stakenberg in Elspeet

– Hotel Aduard in Aduard

– Het Ros van Twente in De Lutte

– Bergrust in Bemelen

– Herberg De Loohoeve in Schoonloo

– Hotel Ameland op Ameland

– De Horper Wielen op Terschelling

Hotels die in aanmerking willen komen voor een Bib Hotel moeten volgens Michelin aan de volgende voorwaarden voldoen: ‘een hotel dat kwaliteit biedt, met een meerderheid van kamers onder de 80 euro (provincie) en onder de 100 euro (stad en toeristische plaatsen). Prijs voor twee personen, exclusief ontbijt.’

Reageer op dit artikel