nieuws

Weer nieuw hotel voor Charme Hotels

Hotel

Charme Hotels, de jonge hotelgroep die in april van dit jaar is opgericht, heeft er een nieuwe hotel bij. Dit brengt de teller op vijf. Een hotel in het Duitse Hallenberg sluit zich als vierde aan bij de groep van Onno Pel en Bart Reints Bok, beide afkomstig van Sandton.

Weer nieuw hotel voor Charme Hotels

Het gaat om hotel Hesborner Kuckuck in Hallenberg, Duitsland, eigendom van Jan Stekelenburg. Ook hotel ’t Paviljoen in Rhenen van zijn broer Klaas Stekelenburg is aangesloten bij de hotelgroep. Klaas Stekelenburg is samen met zijn zoons eveneens eigenaar van Hotelkamerveiling.nl.

Golden Tulip Oosterhout

CharmeHotels begon met het Golden Tulip hotel in Oosterhout, dat in eigendom is van de groep. Ook Beach Hotel De Vigilante in Makkum heeft zich afgelopen jaar aangesloten net als Hotel Jan van Scorel in Schoorl.

Bij Charme Hotels bepalen hoteliers zelf op welke managementgebieden er ondersteuning is gewenst. Dat kan in de vorm van (soft)franchise of middels managementcontracten op revenue of operations.

Reageer op dit artikel