nieuws

Bilderberg hotels vervullen kinderwensen

Hotel

Gasten van Bilderberg hotels kunnen een wens van een kind in vervulling laten gaan. In alle Bilderberg hotels in Nederland zijn Wensbomen opgetuigd. Hierin hangen kleine, persoonlijke kerstwensen van kinderen die in tehuizen in de buurt van de twintig hotels wonen.

Bilderberg hotels vervullen kinderwensen

Hotelgasten kunnen de komende tijd zelf een wens uit de boom halen en deze in vervulling laten gaan. Myrna Goossen vervult op 16 december in het Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen de eerste wens. Goossen is ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp. De organisatie waarmee Bilderberg de Wensbomen dit jaar voor de vijfde keer realiseert.

Wensboom met kerstcadeau

Bij de aftrap zijn kinderen van de Hoenderloo Groep en Kinabu in Zeist aanwezig. Zij vertegenwoordigen de in totaal duizend kinderen die hun wensen voor een kerstcadeau in de Wensbomen van Bilderberg hebben opgehangen.

‘We hopen hiermee een klein beetje gewoon geluk te geven aan kinderen in tehuizen die vaak veel kerstplezier moeten missen,’ aldus Myrna Goossen.

Om de actie praktisch te houden kunnen hotelgasten de kinderwens direct afrekenen bij de receptie van het hotel.

Reageer op dit artikel