nieuws

De Kromme Dissel viert veertig jaar Michelinster

Hotel

Restaurant De Kromme Dissel is al veertig jaar in het bezit van een Michelinster. Dit feit viert het restauant van het Bilderberg Hotel Klein Zwitserland de komende tijd met diverse activiteiten.

De Kromme Dissel viert veertig jaar Michelinster

Met veertig ster-jaren is De Kromme Dissel het langst lopende sterrestaurant van Nederland.

Restaurant De Kromme Dissel opende haar deuren in 1968 en drie jaar later in 1971 wist de toenmalige chef-kok Bert Willemsen een Michelinster in de wacht te slepen om deze vervolgens tot op heden vast te houden.

Na Willemsen waren achtereenvolgens Klaas Jan van Kammen, opnieuw Bert Willemsen, Angelique Schmeinck en de afgelopen tien jaar chef-kok Tonny Berentsen de personen achter de kachel bij De Kromme Dissel.

In het kader van veertig jaar Michelinster vinden er dit gehele jaar tal van activiteiten plaats waaronder een aanbod voor gasten die een 40-jarige verjaardag of jubileum te vieren hebben, een aanbieding voor een overnachting na een diner in De Kromme Dissel en een bijzondere viergangen voorjaarslunch in mei, juni en juli. Er heeft al een speciale proeverij plaatsgevonden van gerechtjes die de afgelopen veertig jaar op de menukaart stonden.

Reageer op dit artikel