nieuws

Directeur Landgoed de Wilmersberg vertrekt

Hotel

Directeur Jan Hein Bartels van Bilderberg Landgoed de Wilmersberg in De Lutte heeft zijn functie neergelegd. Bartels (57) wil het rustiger aan gaan doen en laat de begeleiding richting de nieuwe koers van de Wilmersberg aan anderen over.

Directeur Landgoed de Wilmersberg vertrekt

Jan Hein Bartels draagt de operationele zaken momenteel over aan Barbara Fransen, directeur van Agfra Holding, de eigenaar van het viersterrenhotel. Bartels blijft op projectbasis wel betrokken bij het hotel. Agfra zoekt momenteel een interim manager waarna gezocht gaat worden naar een definitieve opvolger voor Bartels.

‘Het is in goed overleg gegaan,’ zegt Bartels desgevraagd. Ik heb bijna 35 jaar in de horeca gewerkt. Eerst twintig jaar Kurhaus, nu elf jaar Wilmersberg. Telkens 70 tot 80 uur in de week. Ik wil het wat rustiger aan gaan doen en oriënteer me momenteel op een leuke baan tussen de 20 en 38 uur.’

Over de nieuwe koers zegt Bartels dat het hotel wil vernieuwen en verjongen. Barbare Fransen voegt er aan toe dat het hotel een restyling krijgt en dat wordt gekeken naar andere marketingkanalen zoals webmarketing. ‘Ook willen we diverse processen efficiënter gaan inrichten.’ Nadere details hierover kan Fransen niet vermelden.

Reageer op dit artikel