nieuws

Dode en vermisten bij Engelse hotelbrand

Hotel

Een hevige brand in een hotel aan de Engelse zuidkust heeft zaterdag aan één man het leven gekost, toen hij van de tweede verdieping uit het gebouw sprong om aan de vlammen te ontsnappen. Twee hotelgasten raakten zwaargewond, twee anderen zijn nog vermist.

Dode en vermisten bij Engelse hotelbrand

Het kostte de brandweer zaterdag uren de vuurzee in het Penhallow-hotel in Newquay, Cornwall, te blussen. Een deel van het hotel stortte in bij de brand, en in dat deel zijn de hulpdiensten nog altijd aan het zoeken naar twee vermisten.

Hoe de brand ontstond is nog niet bekend. De vlammen verspreidden zich volgens getuigen razendsnel over de vier verdiepingen. 86 gasten en personeelsleden konden zich op tijd in veiligheid brengen. De politie gaat er vanuit dat de twee vermisten niet meer leven.