nieuws

Gezondheid rode draad in nieuwe Even Hotels

Hotel

InterContinental Hotels & Resorts hoopt volgend jaar de eerste serie gezonde hotels te openen. In deze hotels met de naam Even draait alles om de zakenreiziger die onderweg fit wil blijven.

Gezondheid rode draad in nieuwe Even Hotels

Dat meldt de Telegraaf. De nieuwe serie hotels die volledig in het teken staan van gezond eten, fitness en ontspanning, gaan opereren onder de vlag van Holiday Inn dat onderdeel is van InterContinental Hotels & Resorts.

De eerste hotels moeten openen in 2013. De kamers zijn groter en bieden ruimte voor fitnessoefeningen. Er staan meubels die ook dienen als fitnessapparatuur. Aan het voeteneind staat een bankdrukstel waarin ook de koffers kunnen worden gestald en aan de extra stevige kapstok kunnen gasten zich ook optrekken.

De menukaart van het restaurant staat vol met voedzaam en gezond eten. Achter de informatiebalie komen sportcentra en een ‘markt’ waar gezonde smoothies, soepen en salades zijn te bestellen. Het beddengoed is hypoallergeen.

De Verenigde Staten trappen af, de eerste hotels zijn gepland voor Boston, Los Angeles, New York en San Francisco.

Reageer op dit artikel