nieuws

Golden Tulip deal met investeerder rond

Hotel

Golden Tulip Hospitality Group heeft een overeenkomst gesloten met Eurotrade, een internationaal opererende investeringsmaatschappij. De samenwerking moet leiden tot een vastgoedportfolio, waarin ook Golden Tulip hotels zullen zitten.

Golden Tulip deal met investeerder rond

Voorlopig is een investeringsbedrag van ruim 400 miljoen vastgesteld voor Europa, de VS en China. Eurotrade zal van dat geld onder andere hotels kopen, die Golden Tulip dan gaat exploiteren.

Ambities van beide partijen leidden tot de samenwerking: Golden Tulip wil haar portfolio uitbreiden, en Eurotrade wil haar activiteiten buiten Europa ontplooien. Met elkaars hulp hopen de twee de projecten succesvol te laten verlopen.

De eerste drie door Eurotrade aangekochte hotels zijn tegelijk met het sluiten van de overeenkomst overgedragen aan Golden Tulip, waarmee de hotelketen de komende 15 jaar de exploitatie heeft van drie hotels in Duitsland: de Golden Tulips Bad Reichenhall en Rüsselheim en Tulip Inn Bad Nenndorf.

Daarnaast verkreeg de keten per 1 september het management van Golden Tulip hotel/Tulip Inn in München, waarmee Golden Tulip nu 21 hotels met ruim 2400 kamers in Duitsland beheert.

Meer berichten over Golden Tulip:

Reageer op dit artikel