nieuws

Golden Tulip Val Monte verbouwd

Hotel

Golden Tulip hotel Val Monte in Berg en Dal heeft het hotel verbouwd. De Terraszaal is gerestyled. Daarnaast zijn alle 24 zalen, de receptie, het restaurant en de bar voorzien van energiezuinige airconditioning. Ook is er dimbare tl-verlichting aangebracht.

Golden Tulip Val Monte verbouwd

Het hotel, momenteel pleisterplaats voor de lopers van de Nijmeegse vierdaagse, heeft de afgelopen jaren zeven miljoen euro geïnvesteerd in verbouwingen, uitbreidingen, gastcomfort en uitstraling.

Vergaderzalen

Naast de Terraszaal is ook de Panoramazaal gerenoveerd.Datzelfde geldt voor de salon met bibliotheek. Val Monte-directeur Steven

Eijberts is trots op de dimbare tl-verlichting in de 24 vergaderzalen, de nieuwste uitvinding van Philips.

Directeur Eijberts geeft toe dat ook Val Monte de gevolgen van de recessie voelt: ‘Wij blazen ons partijtje mee, maar omdat we op diverse markten mikken,m valt de pijn hier nog wel mee. Om maar wat te noemen: patiënten met lage rugklachten van de Sint Maartenskliniek leren hier onder begeleiding van specialisten omgaan met hun beperking.

Het taleninstituut Eurolinquist zit hier in huis en de cursisten logeren bij ons. We zijn bezig met bezinningsarrangementen; geen radio, geen tv, geen telefoon. En dan is de regio Nijmegen, met de universiteit en de ziekenhuizen, een belangrijke plek voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten.’

Reageer op dit artikel