nieuws

Grootste skihal van Europa voor Van der Valk

Hotel

Van der Valk heeft in het Duitse Hamburg Wittenburg de grootste skihal van Europa geopend. Er zijn drie indoor pistes in verschillende categorieën. Naast het sportcomplex bevindt zich een hotel met 124 kamers.

Grootste skihal van Europa voor Van der Valk

Het gigantische complex van drieduizend vierkante meter beschikt verder over drie restaurants, vier bars, een kartbaan, een off the road-parcours en verschillende klimpistes. Het hotel beschikt over 124 kamers.

Van der Valk nam het Snow Funparks Wittenburg een jaar geleden over en opende er het afgelopen weekend het winterseizoen 2009/2010.

Van der Valk biedt het complex aan op basis van het all inclusive-concept. Een dagje onbeperkt eten, drinken en skiën kost vanaf 35 euro. Voor all inclusive in- én outdoor (dus behalve eten, drinken en skiën ook nog eens onbeperkt karten, quad rijden en klimmen) ben je 49 euro per dag kwijt.

Reageer op dit artikel