nieuws

Hema start besloten shoppingsite voor reizen

Hotel

Warenhuisketen Hema gaat eind oktober van start met een nieuw online initiatief: een besloten shoppingsite voor last minute reizen. In de winkels gaat de Hema stedentrips en hotelovernachtingen verkopen.

Hema start besloten shoppingsite voor reizen

Anders dan bij de bekende besloten webwinkels, moeten leden van de Hema-reiswinkel per jaar 29 euro betalen om toegang te krijgen tot de aanbiedingen, meldt Emerce.

Hotel

Het aanbod bestaat enkel uit last minute reizen, waarbij de consument binnen zeven dagen moet vertrekken, zo vertelt een woordvoerder van Hema aan het vakblad Reisrevue. In de winkel zullen scherpe aanbiedingen te vinden zijn voor onder meer vliegtickets, stedentrips en hotelovernachtingen.

Jaarabonnement

Hema hoopt het lidmaatschap voor het nieuwe online reisportaal in de winkels onder de aandacht te brengen. De voordelen die in de webwinkel te halen zijn, moeten het jaarabonnement rechtvaardigen.

Met welke reisaanbieders Hema denkt te gaan samenwerken en onder welke naam deze online vakantiewinkel van start gaat, is niet bekend. Hema waagt zich al langere tijd voorzichtig op de reismarkt, door het verkopen van tegoedbonnen, zowel offline als online.

Reageer op dit artikel