nieuws

Housekeeper Merle Haanberg wint overnachting in American hotel

Hotel

Merle Haanberg heeft een gratis overnachting met diner voor twee personen gewonnen in het Eden Amsterdam American Hotel, de winnaar van de Dutch Hotel Award 2008. Haanberg was een van de bezoekers van Missethoreca.nl die de afgelopen week een stem uitbracht op één van de finalisten.

Housekeeper Merle Haanberg wint overnachting in American hotel

Ze stemde op landgoed De Holtweijde en dat wekt geen verbazing, want Haanberg werkt daar. Ze is medewerker huishouding, buiten bij de cottages.

‘Het is hard werken, zegt ze. ‘Maar de rustige omgeving maakt veel goed. Als je als gast van rust houdt is dit de ideale plek om te genieten. Als je van luxe en de stad Amsterdam houdt, dan is het American hotel in Amsterdam zeer geschikt. Het ziet er perfect,netjes, luxe en modieus uit. Ik heb over het Qbic hotel niks te vertellen omdat het mij van geen kanten aanspreekt, maar dat is mijn mening. Ik vind dat waar je van houdt, daar moet je voor kiezen.’

Reageer op dit artikel