nieuws

Kreeftenfestival in Leids hotel

Hotel

Het Holiday Inn hotel in Leiden is in september voor het vierde opvolgende jaar toneel van het kreeftenfestival. Drie weken lang kunnen gasten genieten van onbeperkte buffetten vol schaaldiergerechten.

Kreeftenfestival in Leids hotel

De organisatie hoopt het succes van vorig jaar te overtreffen: toen kwamen in drie weken 2200 gasten speciaal voor het exclusieve schaaldier naar het Garden restaurant in het Leidse hotel.

Toch is het geen massaal evenement, bezweert assistent general manager Ronald Reichert van Holiday Inn Leiden. ‘We willen gasten in alle rust laten genieten van exclusieve gerechten in een informele ambiance.’

Tijdens het festival, van 10 tot en met 28 september op doordeweekse dagen van zes uur tot half tien, worden drie keer per week de kreeften speciaal ingevlogen vanuit Canada.

Gasten krijgen een kreeft-amuse gepresenteerd, waarna zij onbeperkt kunnen proeven van voor-, hoofd- en nagerechten die op buffetten worden aangeboden. Alle voor- en hoofdgerechten zijn uiteraard bereidingen van kreeft.

Reageer op dit artikel