nieuws

Lindner overweegt hotel Amsterdam

Hotel

De Duitse hotelketen Lindner wil doorgroeien in de Benelux. Voor de uitbreiding denkt Lindner aan locaties in Amsterdam, maar ook Brussel staat op het lijstje. De hotelketen nam uit de boedel van Golden Tulip een hotel in Antwerpen over. Dit was het eerste hotel van Lindner in de Benelux.

Lindner overweegt hotel Amsterdam

Peter Nuiten, de general manager van het Lindner hotel in Antwerpen, maakte deze plannen bekend tegenover het Belgische Express.

De Duitse groep nam onlangs dit hotel van het failliete Golden Tulip aan het Centraal Station in Antwerpen over. Dat is de eerste Benelux-vestiging van de Duitse groep, die naast zijn thuisland ook actief is in Zwitersland, Oostenrijk en Spanje.

Lindner denkt voor zijn verdere uitbreiding in de Benelux dus aan locaties in Brussel en Amsterdam, maar ook aan andere vestigingen met een origineel karakter.

Hotel locaties

De hotelketen heeft de traditie om zich op unieke locaties te vestigen, zoals het Lindner Hotel BayArena aan het voetbalstadion in Leverkusen en het Lindner Congres & Motorsport Hotel Nürnburgring aan het gelijknamige Duitse autocircuit.

Reageer op dit artikel