nieuws

Modemagnaat Tommy Hilfiger start hotel

Hotel

Na topontwerper Armani gaat ook Tommy Hilfiger zijn entree maken in de hotelwereld. Naar verluidt zou hij zijn oog hebben laten vallen op de prestigieuze Clock Tower in het centrum van New York om er een luxe hotel in te vestigen.

Modemagnaat Tommy Hilfiger start hotel

De 170 miljoen dollar die hiervoor nodig is, kan Hilfiger ook niet zo maar ophoesten. Hij gaat daarom in zee met investeerder JSR Capital. Het pand aan Madison Avenue dat tussen 1909 en 1913 met zijn 2123 meter het hoogste gebouw ter wereld was, wordt getransformeerd tot luxe hotel voor een jong en hip publiek.

Wanneer het hotel haar eerste gasten kan ontvangen en hoe het interieur er uit zal zien, is nog niet bekend. De Clock Tower, officieel de Metropolitan Life Insurance Company Tower, kortweg Met Life, heeft 50 verdiepingen en staat bekend om de kleurrijke verlichting in de top. De toren kijkt uit over het Madison Square Park.

Het lijkt een trend in de modewereld om eigen hotels te openen. Naast Armani hebben ook Versace en Missoni al eigen hotelaccommodaties.

Reageer op dit artikel