nieuws

Nieuw park voor Landal aan Markermeer

Hotel

Landal Greenparks gaat een nieuw vakantiepark bouwen aan het Markermeer. Resort Uitdam krijgt 214 vakantiehuisjes die allemaal zicht hebben op het water. Het park krijgt tevens een camping en een jachthaven.

Nieuw park voor Landal aan Markermeer

Landal Resort Uitdam krijgt zowel appartementen als vakantiebungalows, vrijstaand en geschakeld. Bezetting varieert van 4 tot 12 personen. Alle bungalows aan het water hebben de mogelijkheid tot een aanlegsteiger, met directe vaarverbinding met het Markermeer.

Vanuit alle bungalows is er zicht op het Markermeer. In het centrale gebouw komen faciliteiten als zwembad, restaurant en indoor speeltuin. Daarnaast krijgt Uitdam de beschikking over een eigen jachthaven met 550 ligplaatsen en een camping.

Reageer op dit artikel