nieuws

Nieuwe directeur St. Gerlach alweer weg

Hotel

Nog geen twee maanden na zijn aanstelling als directeur is Michiel Laterveer alweer weg bij Château St. Gerlach in Valkenburg. Eigenaar Camille Oostwegel heeft de samenwerking met Laterveer abrupt beëindigd.

Nieuwe directeur St. Gerlach alweer weg

Oostwegel doet geen mededelingen over waarom Laterveer het veld heeft moeten ruimen. ‘De gestarte samenwerking is onzerzijds stopgezet’, aldus Oostwegel.

Laterveer, die overkwam van Marriott Amsterdam, was per 1 augustus 2010 benoemd als Directeur Gastheer. Hij volgde Philip Geervliet op, die na acht jaar directeurschap en twaalf dienstjaren vertrok bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants.

Edmond Pinczowski is voorlopig aangesteld als interim directeur. De 64-jarige Pinczowski werkte een groot deel van carrière in het buitenland en keerde recent terug naar zijn geboorteplaats Maastricht.

‘Ik ken Edmond nog van het gymnasium in Maastricht. Hij zei toen dat hij na zijn buitenlandse loopbaan zou terugkeren naar Maastricht. Vorig jaar keerde hij terug en kreeg ik weer contact met hem. Hij is door zijn ervaring en actieve houding uitermate geschikt om deze tijdelijke job te vervullen’, aldus Oostwegel.

Oostwegel is een zoektocht gestart naar een nieuwe directeur. Hij denkt ongeveer een half jaar nodig te hebben. Tot die tijd functioneert Pinczowski als directeur gastheer van Château St. Gerlach.

Reageer op dit artikel