nieuws

Plannen voor hotel bij Paleis Soestdijk

Hotel

Er komt een congrescentrum of hotel bij Paleis Soestdijk. Tenminste, als het aan de directeur van het paleis, Jan Altenburg, ligt.

Plannen voor hotel bij Paleis Soestdijk

Altenburg verwacht dat het toevoegen van extra gebouwen aan de vroegere woning van Koningin Juliana en Prins Bernhard onontkoombaar is. Het paleis zelf zou niet geschikt zijn voor de opvang van gasten, omdat het bestaat uit allemaal kleine kamertjes.

De nieuwe gebouwen zouden op het landgoed rondom het paleis kunnen komen of ondergronds gebouwd kunnen worden. Op die manier kan het paleis zelf na renovatie behouden blijven. Altenburg hoopt dat er eind 2010 een besluit wordt genomen over de toekomst van Paleis Soestdijk.

Feestje op paleis Soestdijk

Het is al wel mogelijk om feestjes en bijeenkomsten te geven op Paleis Soestdijk, in de Orangerie. Albron is de cateraar van deze royale locatie.

Beluister hier het radio interview van RTV Utrecht met Jan Altenburg.

Reageer op dit artikel