nieuws

Prestaties Crown Plaza Maastricht beloond met Porsche

Hotel

Bilderberg Hotel Crown Plaza in Maastricht is uitgeroepen tot beste van de twintig Bilderberg hotels. Het hotel realiseerde de hoogste omzetstijging ten opzichte van het budget en de hoogste conversie naar GOP* in het afgelopen kwartaal.

Prestaties Crown Plaza Maastricht beloond met Porsche

Als beloning mocht het team van Hotel Crown Plaza Maastricht een paar dagen rijden in het nieuwste model Porsche 911, type 997 cabriolet. General Manager van het hotel, Gunnar Souren, is tevreden over de ‘fantastische resultaten. Ik ben er zeer trots op dat we deze prijs met elkaar hebben gewonnen.’

Bilderberg hotels

Bilderberg heeft in Nederland twintig hotels in het vier- en vijfsterren segment. In totaal zijn het 1870 hotelkamers. Over het boekjaar 2008 werd een omzet behaald van 109,8 miljoen euro.

* GOP staat voor het exploitatieresultaat voor vaste lasten (Gross Operating Profit)

Reageer op dit artikel