nieuws

Starwood heeft beste Mice hotels

Hotel

Starwood Hotels is verkozen tot Beste Mice Hotelketen in Nederland. De drie Nederlandse Starwood Hotels – Des Indes in Den Haag, Pulitzer Amsterdam en het Sheraton op Schiphol, zijn door de jury verkozen tot winnaar omdat je daar het best terecht kunt voor Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions, oftwel Mice.

Starwood heeft beste Mice hotels

De jury bestond uit lezers van het vakblad Mice & Events Travel. Starwood heeft vier andere genomineerde hotelbedrijven verslagen in de finale: Eden Hotels, Hilton, InterContinental en NH Hoteles.

Kurt Renold, area manager Starwood Hotels Nederland ziet de prijs als een bekroning voor het harde werken van het gehele team. ‘Trots zijn we’.De hotelketen krijgt naast een Award ook een jaar lang de titel ‘beste Mice Hotelketen in Nederland 2011.

De prijs werd uitgereikt tijdens een Mice-bijeenkomst in het Mint Hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel