nieuws

Weer uitbreiding voor Hampshire hotel Trivium

Hotel

Hampshire Hotel Trivium in Etten-Leur opent eind deze maand negentien extra kamers. Het totaal aantal kamers van dit viersterrenhotel komt hiermee op 72. Het is niet voor het eerst dat het hotel uitbreidt, in de afgelopen vijf jaar gebeurde dit al twee keer vaker.

Weer uitbreiding voor Hampshire hotel Trivium

Eigenaar Jan Karel Fikke van het Hampshire hotel zegt in BN De Stem ‘Etten-Leur is een groeimarkt als het gaat om toeristen. Zestig procent van onze omzet is inmiddels afkomstig van toeristen. Dankzij die inkomsten kunnen we investeren in diezelfde doelgroep.’

Fikke kan uitbreiden omdat het zorghotel naast hem is verhuisd.

Eind maart opent de nieuwe vleugel. Voor volgend jaar staat een vitaliteitscentrum op de planning. Dit wordt gerealiseerd als aanvulling op de bestaande wellness.

Hotel Trivium ligt vlak naast de A58. Het totale Trivium omvat naast hotel ook een roc, sportcentrum, ijsbaan, zwembad en winkels.

Reageer op dit artikel