nieuws

WestCord begint kidsprogramma

Hotel

WestCord Hotels komt met kinderprogramma’s om zo meer gezinnen met kinderen te trekken. Dat gebeurt met allerlei activiteiten onder de noemer ‘Kids & Teens’. Het gaat om speciale dagprogramma’s voor de jeugd, waarbij binnen- en buitenactiviteiten elkaar evenwichtig afwisselen.

WestCord begint kidsprogramma

Voor de kinderen organiseren hotels van WestCord Hotels allerlei activiteiten. Zo kunnen de jongste kinderen knutselen en spelletjes doen en zijn er voor de wat oudere kids discoavonden, bowlactiviteiten en filmvoorstellingen. Daarnaast zijn er buiten de hotels om diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld speurtochten.

In het hotel is er voor de jongste gasten een speciale ontbijthoek met een eigen assortiment beleg, mokken en menukaarten. De jeugd wordt ontvangen met een welkomstbrief van het hotel op speciaal Kids & Teens briefpapier. Op grote krijtborden worden de kleine gasten geïnformeerd over wat er waar gebeurt.

WestCord Hotels biedt het nieuwe Kids & Teens programma aan in het nieuwe complex Vlierijck op Vlieland, in het appartementencomplex Boschrijck op Terschelling en in Resort Noordsee in Ameland. Prijzen voor arrangement variëren van 239 tot 395 euro voor twee overnachtingen, inclusief ontbijt een mand met producten van het eiland en een kinderverrassing.