nieuws

Nieuwe kamers voor Qbic hotel Amsterdam

Hotel

La Bergère Group, eigenaar van Townhouse Designhotel Maastricht, Hip Hotel St. Martenslane en Grand café Maastricht Soiron gaat haar hotel in Amsterdam, Qbic WTC, uitbreiden.

Nieuwe kamers voor Qbic hotel Amsterdam

Het Qbic Hotel Amsterdam WTC van La Bergère Group krijgt 27 nieuwe kamers op de vierde verdieping van de C-toren in het WTC aan de Zuidas in Amsterdam.

De Amsterdamse vestiging van La Bergère Group is een lowbudget designhotel gevestigd in het World Trade Center. Het hotel richt zich met name op zakelijke reizigers en short-stays. Na de uitbreiding telt het hotel 82 kamers. Hiermee wordt Qbic Hotel Amsterdam het grootste hotel binnen La Bergère.

Niet vanzelfsprekend

‘Uitbreiden is in deze tijd niet vanzelfsprekend, maar de bezetting van ons Amsterdamse hotel is structureel zo hoog dat er sprake was van een heus capaciteitsprobleem. De WTC-directie onderschrijft dit en heeft ons geholpen om de uitbreiding financieel te kunnen realiseren’, vertelt directeur Rino Soeters.

‘Groei stelt ons in staat betere inkoopprijzen te bedingen en een grotere doelgroep aan ons te binden. Daarnaast creëren we op deze manier (door)groeimogelijkheden voor onze medewerkers’, gaat hij verder.

Naast genoemde hotels en grand café Soiron exploiteert La Bergère Apartments (full service appartementen) en Seven to Living (longterm huurappartementen), die zich beide richten op de herhuisvesting van expats. De groep sluit een heel nieuw hotelconcept niet uit, maar kan daar nu nog niets over vertellen.

Reageer op dit artikel