nieuws

AF&BM dompelt leden in duurzame eetervaring

Hotel

De AF&BM organiseert op 16 juni een bijeenkomst met als thema ‘duurzame voeding’. Met een heuse ‘Food Shake-up’ wil de vereniging voor f&b management de leden wakker schudden en praktische tips te geven.

AF&BM dompelt leden in duurzame eetervaring

Met workshops en presentaties krijgen aanwezigen bij de themabijeenkomst van AF&BM in een middag de laatste stand van zaken op het gebied van duurzame voeding voorgeschoteld.

Het gaat niet zozeer over keurmerken of verantwoord geproduceerd vlees, maar veel meer over de laatste innovaties en initiatieven in de voedinsgindustrie. Aan bod komen organisaties en producten als de Dutch Weed Burger, Join The Pipe en Kromkommer.

Duurzame menukaart

Verder zijn er workshops over besparing in de keuken en duurzame menukaartopbouw. Het programma wordt grotendeels verzorgd door Smaackmakers Experience.

De bijeenkomst ‘Duurzame voeding‘ van de Association of Food&Beverage Management (AF&BM) wordt op maandag 16 juni gehouden in Park Café Groen in Hoofddorp. Leden van de vereniging kunnen zich hier aanmelden.

Reageer op dit artikel