nieuws

Bungalowgigant Landal groeit in Oostenrijk

Hotel

Bungalowgigant Landal krijgt een nieuw vakantiepark in Oostenrijk in Maria Alm in de regio Salzburger Land. Het wordt het zevende park van Landal GreenParks in Oostenrijk. De nieuwe locatie krijgt 103 appartementen, verdeeld over negen chalets.

Bungalowgigant Landal groeit in Oostenrijk

De eerste gasten worden in het winterseizoen 2016/2017 verwacht. Het park ligt in het skigebied Hochkönig en krijgt 103 appartementen, verdeeld over negen huizen. De verkoop van de woningen is gestart

Landal Resort Maria Alm ligt midden in het dorp Maria Alm. Hier vandaan vertrekken de skiliften naar het skigebied Hochkönig. De 120 km skipiste is beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden, variërend in hoogte van 800 tot 1900 meter.

‘Oostenrijk is een populaire bestemming bij onze gasten, niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. Het is ons tweede park in de regio Salzburger Land, op 70 km afstand van Salzburg en 15 km van Zell am See,’ aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Landal Resort Maria Alm wordt gebouwd door Jäger AlpinLodges, die voor Landal ook de Oostenrijkse parken Hochmontafon en Brandnertal realiseerde, plus Alpine Lodge Lenzerheide in Zwitserland.

Reageer op dit artikel