nieuws

Couturier Ronald Kolk komt met nieuwe kledinglijn voor hotels

Hotel

Couturier Ronald Kolk komt met nieuwe kledinglijn voor hotels. Kolk stak eerder al het personeel van het Amstel Hotel in Amsterdam in het nieuw.

Couturier Ronald Kolk komt met nieuwe kledinglijn voor hotels
Ronald Kolk stak eerder al het personeel van het Amstel Hotel in het nieuw

De nieuwe collectie zal het Label ‘Ronald Kolk goes Reckless’ gaan dragen en wordt voor de zomer van 2016 verkocht door modehuis Reckless in Almere. In februari 2016 is de collectie al te bezichtigen. Reckless heeft Accor hotels, NH Hoteles, CitizenM en Apollo Hotel Group al in het klantenbestand staan.

Collectie

‘We gaan nog niet alles verklappen’, zegt Kolk over de nieuwe collectie. ‘Maar we brengen een heren- en dames colbert, een (praktische)pantalon, een rok, een vestje en een aantal prachtige blouses op de markt. We hebben prachtige stoffen geselecteerd en houden hierbij rekening met de wensen en ervaring in de praktijk.’

Reageer op dit artikel