Mercure wint World Luxury Hotel Award

Mercure wint World Luxury Hotel Award

The World Luxury Hotel Awards is een wereldwijd erkende organisatie die luxe hotels een beloning biedt voor hun faciliteiten van wereldklasse en hun excellente gastenservice. De awards worden uitgereikt in verschillende categorieën: Landelijk, Continentaal en Wereldwijd.

De awards zijn bedoeld om de hotels te stimuleren hun dienstverlening te verbeteren en zo hun gasten nog verder tevreden te stellen. Hotels kunnen een award winnen wanneer gasten hun stem uitbrengen op basis van de geboden faciliteiten en service tijdens het verblijf. Het winnen van een World Luxury Hotel Award is daarmee een erkenning vanuit de gast.

Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District
Het Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District is een boutique hotel, gelegen in Amsterdam centrum vlakbij de Prinsengracht. Het gebouw bestaat uit negentien 17e eeuwse wevershuisjes. Francis Windt, General Manager van het Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District is erg trots op het winnen van de award. 'Op dit moment zijn we zowel intern als extern met veel veranderingen bezig. In 2013 zijn we van 3 naar 4 sterren gegaan. Sinds 2014 zijn we constant bezig met het upgraden van het hotel. We hebben nieuwe bedden, nieuw tapijt en nieuwe sloten. Deze award komt daarom voor ons als een beloning voor ons harde werk en een bevestiging van waardering vanuit de gast', aldus Windt.