nieuws

CitizenM London officieel geopend

Hotel 2338

CitizenM Tower of London werd donderdag 15 september officieel geopend. Dit ging gepaard met een feest én expositie genaamd ‘Museum of Sleep’.

CitizenM London officieel geopend
Fotocredit: JoniIsraeli.com

Deze expositie werd exclusief voor citzenM Tower of London samengesteld door Bompas en Parr, een in-house designstudio die zich richt smaak, experience design, architecturale installaties en hedendaagse fooddesign. Deze prachtige multi-zintuiglijke ervaring, geeft een compleet nieuwe manier weer om te kijken naar ‘slaap’. De expositie is vanaf nu voor iedereen te bewonderen in citizenM Tower of London.

CitenzenM

CitenzenM ‘Shoreditch, is naast ‘Tower of London’ en ‘Bankside’ de derde citizenM locatie in Londen. Rattan Chadha is de oprichter van citizenM hotel, dat het eerste hotel opende in 2008 op de locatie Schiphol, gevolgd door Amsterdam in 2009, citizenM Glasgow in 2010 en The Hide London in 2012. Rotterdam, New York en Parijs opende in 2014 de deuren.

Reageer op dit artikel