nieuws

Zoektocht naar F&B Professional of the Year 2017 van start

Hotel 1294

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) zoekt voor het zevende jaar naar de F&B Professional of the Year. Tot 11 december kunnen nominaties worden aangedragen.

Zoektocht naar F&B Professional of the Year 2017 van start

Anders dan andere jaren verloopt de verkiezing niet uitsluitend via de website van hotelvakblad Hospitality Management, maar via de kanalen van verschillende mediapartners (waaronder Misset Horeca).

De genomineerden worden tijdens een themabijeenkomst van AF&BM op 12 december bij NHTV Breda bekendgemaakt. Vanaf dan kan via de website van AF&BM gestemd worden op de kandidaten.

Finalisten

Tijdens de Horecava worden op 11 januari de drie kandidaten met de meeste stemmen bekendgemaakt, zij gaan naar de finale op 20 januari waar ze zich presenteren aan de jury.

De winnaar van de titel F&B Professional of the Year 2017 wordt uiteindelijk tijdens het jaargala van AF&BM op 27 januari bekendgemaakt. Naast de titel krijgt de winnaar ook een plek in de jury voor de titel in 2018.

Afgelopen januari won Eric Andersen (rechts op de foto, naast AF&BM voorzitter René Giel) de titel, hij zit dit jaar dan ook in de jury.

Reageer op dit artikel