nieuws

art’otel haalt restaurant leeg voor Hotelvrijmibo

Hotel 3304

Restaurant 5&33 in art’otel Amsterdam is vrijdag 25 november het decor voor de 41e Hotelvrijmibo. Het hotel verplaatst speciaal voor de borrelende hotelmedewerkers het restaurant voor één avond naar de Gallery.

art’otel haalt restaurant leeg voor Hotelvrijmibo

De 41 Hotelvrijmibo vindt vrijdag 25 november plaats in 5&33, het restaurant van art’otel Amsterdam. ‘Het wordt een mooie editie’, zegt organisator Melle Pegman. ‘Het hotel zal voor ons het gehele restaurant leeghalen en verplaatsen naar de Gallery, om vervolgens de ruimte klaar te maken voor ruim 600 borrelde hoteliers.’

Ook is het een ‘extended version’, waarbij de borrel tot 01.00 uur doorgaat, twee uur langer dan normaal. Aanmelden kan via de site van Hotelvrijmibo.

Tien jaar

Volgend jaar bestaat Hotelvrijmibo tien jaar. Die verjaardag wil Pegman vieren met een extra large editie. ‘Nu hebben we gemiddeld zo’n 500 tot 600 gasten per borrel, het lijkt me gaaf ons tienjarig bestaan te markeren met een borrel voor 1000 man.’ Hij zoekt momenteel naar geschikte locaties.

De Hotelvrijmibo, de vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in een hotel werkt, ontstond spontaan in 2007 in Amsterdam en is intussen uitgegroeid tot een elk kwartaal terugkerend netwerkevenement. Initiatiefnemers zijn Melle Pegman en Jacob de Graaff.

Elke editie vindt plaats in een Amsterdams hotel, met soms uitstapjes naar andere eventlocaties zoals musea. Iedereen die in een hotel werkt (dat hoeft niet in Amsterdam te zijn) is welkom. De organisatie ligt steeds in handen van de locatie.

Reageer op dit artikel