Tulip Inn Amsterdam Airport opent deuren

Tulip Inn Amsterdam Airport opent deuren

Het gloednieuwe Tulip Inn Amsterdam Airport opende deze week officieel de deuren. Het hotel op Schiphol-Oost heeft 143 kamers en wordt gemanaged door merkeigenaar Louvre zelf.

Het hotelpand is eigendom van investeringsmaatschappij PingProperties en is een voormalig kantoor. In tien maanden is dat getransformeerd tot een 'hip en groen hotel', zoals Louvre het noemt.

Michael Spetter - verantwoordelijk binnen Louvre Hotels Group Benelux voor alle management en franchise hotels - is ontzettend blij met het nieuwe hotel. 'Dit is een zeer belangrijke uitbreiding voor Golden Tulip. Vanwege de locatie is het voor zowel (inter)nationale Leisure en zakelijke gasten van Golden Tulip een aanwinst. Bovendien is dit het tweede Tulip Inn hotel in Nederland waarbij Louvre Hotels Group zelf verantwoordelijk is voor het management.'

24/7 eten en drinken

De hotelkamers zijn uitgerust met comfortabele Auping bedden en verzorgingsproducten van Rituals, verder is het hotel voorzien van snelle wifi, gratis shuttleservice en gasten kunnen 24/7 terecht voor eten en drinken.

PingProperties exlpoiteert het hotel en Louvre Hotels Group neem het management voor haar rekening. Deze ontwikkeling past uitstekend bij de strategie van Louvre Hotels Group om de vertegenwoordiging in de grote steden en op luchthavens te vergroten.

Louvre Hotels Group is eigendom van Jin Jiang International Holdings Co.,Ltd  een van China’s grootste bedrijven in de toeristen- en reissector. Louvre staat met een omzet van 161,7 miljoen op plek 9 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.