nieuws

Genomineerden F&B Professional of the Year zijn bekend

Hotel 2095

De AF&BM is verheugd over het hoge aantal nominaties dat de netwerkvereniging binnenkreeg voor de verkiezing van de F&B Profesional of the Year. Uit alle inzendingen koos de jury negen genomineerden die doorgaan voor de titel.

Genomineerden F&B Professional of the Year zijn bekend

Traditiegetrouw staat het eind van het jaar bij AF&BM (Association of Food & Beverage Management) in het teken van de zoektocht naar de F&B Profesional of the Year, een professional die zowel binnen het vakgebied als daarbuiten zorgt voor de nodige vernieuwing en ontwikkelingen.

Deze week werden de negen genomineerden tijdens de bijeenkomst ‘De smaak van leiderschap’ bij de NHTV in Breda (thuisbasis van Eric Andersen, winnaar van de 2016 titel) bekendgemaakt. Dit zijn ze in alfabetische volgorde:

  • Bart Roetert Co-Founder Instock
  • Elise Nouwens F&B Manager – Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  • Geralda Joziasse F&B Manager – Waldorf Astoria Amsterdam
  • Gijs Wehkamp Director of Operations – The Hague Marriott Hotel
  • Imre Swaanswijk F&B Manager – Park Hotel Amsterdam
  • Jan Tiesing F&B Manager – Hampshire Hotel Emmen
  • Marcel Hompe F&B Manager – Holiday Inn Amsterdam Arena Towers
  • Maurice van Rossum Operations Manager – The Attention Group
  • Wieske van Gestel F&B Manager – Bijenkorf Eindhoven

Voorzitter van de AF&BM René Giel noemt het aantal genomineerden overweldigend. ‘De F&B Manager anno nu is niet meer weg te denken uit de huidige hospitality wereld. En of je nu in een hotel, retailer of foodincubator werkt, er is gelukkig weer ruimte voor vernieuwing. En dat zien we terug in de profielen van de genomineerden.’

Stemmen

Van 22 december tot 11 januari 14.00 uur kan er via Afbm.nl gestemd worden op deze negen f&b professionals. Op 11 januari wordt tijdens de Horecava, op het InnovationLAB, bekendgemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben ontvangen en gaan strijden om de titel in de finale.

Die finale is vervolgens op vrijdag 20 januari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daar zullen de finalisten zich presenteren aan de vakjury, bestaande uit trainer/moderator Maarten Wessels, F&B Lecturer (en winnaar van vorig jaar) Eric Andersen, online marketing strateeg Kim van Velzen, trendwatcher Frank Lindner en trainer/coach Tjeerd den Boer.

Tijdens het jaargala van de AF&BM op 27 januari, bij Breakers Beach House (Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk), wordt vervolgens bekendgemaakt wie zich een jaar lang F&B Professional of the Year mag noemen.

Reageer op dit artikel