nieuws

Amrâth Hotels: nieuw loyaliteitsprogramma

Hotel 1222

Amrâth Hotels lanceert een nieuw loyaliteitsprogramma onder de naam Vrienden van Amrâth. Ook heeft de hotelgroep een nieuwe cadeaukaart-lijn.

Amrâth Hotels: nieuw loyaliteitsprogramma

Als gasten vriend worden van Amrâth Hotels sparen zo over elke besteding direct in geld besteedbaar spaartegoed. De hotelgroep wil hiermee bestaande en nieuwe gasten actief binden aan de organisatie.

Een Vrienden van Amrâth lid heeft recht op spaartegoed ter waarde van 5 procent van de totale waarde aan zelf geconsumeerde logies-, restaurant-, bar- en wellness bestedingen per bezoek. Ook krijgen ze exclusief ledenvoordeel.

Leestip:
Meer over Amrath op Misset Horeca

Cadeaukaart Amrâth

Het cadeaukaartenprogramma van Amrâth Hôtels biedt prepaid cadeaukaarten, variërend van een saldo cadeaukaart met vrije bestedingsmogelijkheid, tot een vooraf vastgestelde Amrâth Belevenis cadeaukaart.

Amrâth Belevenis cadeaukaarten zijn er in de varianten high tea (45 euro), diner (75 euro) en overnachting voor twee (199 voor een vijfsterrenhotel). Deze laatste kaarten worden in twee prijscategorieën aangeboden; voor de 3&4 sterren en 5 sterren hotels. Per kaartsoort is er een selectie van deelnemende hotels.

16 Amrâth hotels

Er zijn 16 Amrâth Hotels in Nederland, van drie- tot vijfsterren met in totaal 1486 kamers. De omzet ligt rond de 45 miljoen euro. Enkele hotels zijn: L’Empereur in Maastricht, Het Kurhaus in Scheveningen, Grand Hotel Amrâth in Amsterdam.

Amrâth Hotels én het vastgoed is eigendom van de familie Van Eijl. De groep staat op nummer 34 in de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken van Misset Horeca. 

Reageer op dit artikel