nieuws

Vierde ster voor Hotel de Leijhof in Oisterwijk

Hotel 1990

Hotel de Leijhof in Oisterwijk mag met ingang van 1 november 2017 een vierde ster op de gevel plakken. Vanaf nu is De Leijhof een viersterren boutique hotel volgens de Europese hotelclassificatie. Het hotel telt 68 kamers en een deel hiervan is recent gerenoveerd.

Vierde ster voor Hotel de Leijhof in Oisterwijk

Hotel de Leijhof  in Oisterwijk kreeg de erkenning – volgens Europese regels – van Hotelsterren, deze organisatie beheert de hotelclassificatie in Nederland namens Koninklijke Horeca Nederland, op basis van 270 normen.

Hotel de Leijhof in Oisterwijk startte 2,5 jaar geleden in een pand uit 1874. Het pand deed in eerste instantie dienst als weeshuis en klooster en was later in gebruik als kantoorvilla. Het hotel is eigendom van de familie Van Helden, zowel vastgoed als de exploitatie. De dagelijkse leiding is in handen van Thomas Dijst als hotelmanager. Zijn ambities: ‘We willen het beste en het meest luxe hotel van Oisterwijk zijn. We hebben er al 2,5 jaar bloed zweet en tranen ingestoken en dan is de stap van drie naar vier sterren een zeer prettige beloning. Niet allen voor mij, maar juist voor het jonge team. De gemiddelde leeftijd ligt hier op 30.’ Hotel de Leijhof in Oisterwijk

Thomas Dijst noemt het een fantastische erkenning voor het team van Hotel de Leijhof in Oisterwijk dat die iedere dag weer ontzettend hard werkt om het verblijf van onze gasten zo aangenaam en memorabel mogelijk te maken. Over een korte periode van 2,5 jaar hebben wij al onze 68 hotelkamers en suites volledig gerenoveerd. Ondanks dat er nog vele renovatiewerkzaamheden op de planning staan, waaronder een nieuw restaurant met open keuken en eigen kruidenkas, vinden wij het enorm belangrijk om deze bijzondere presentatie te vieren samen met onze gasten, relaties en partners. In aanloop naar de feestdagen zullen wij dit middels diverse acties dan ook enthousiast kenbaar maken.’

De 68 kamers van Hotel de Leijhof in Oisterwijk zijn opgedeeld in vier categorieën: Comfort Room, DeLuxe Room, Junior Suite, Signature Suite en er is een Master Suite. Ze variëren in oppervlakte van 16 tot 72 vierkante meter.

Foto’s van de nieuwste Signature Suites & Master Suite:

Reageer op dit artikel