nieuws

Primeur: MeetConnect van HSMAI naar Nederland

Hotel 1974

Voor de eerste keer zal HSMAI Region Europe in Nederland MeetConnect organiseren voor professionals die te maken hebben met events en conferentie inkopen en/of boekingen en administratie. Het event vindt plaats op  woensdag11 april 2018 bij het Novotel in Amsterdam.

Primeur: MeetConnect van HSMAI naar Nederland

De exposanten op MeetConnect zijn hotels, ketens, destination companies en andere bedrijven met vooraf geboekte meetings. Naast het functioneren als marktplaats voor inkopers en leveranciers van event producten, services en locaties, biedt HSMAI MeetConnect diverse ronde tafel-discussies en seminars.

In Noorwegen is MeetConnect al tientallen jaren een succes.  

Volgens HSMAI is het een efficiënte manier om veel leveranciers tegelijk te ontmoeten. Zowel van de hotels, destination companies, conferentie- en evenementenlocaties als eventbureaus. Ook biedt MeetConnect de mogelijkheid om te praten en te netwerken met andere bezoekers.

Andere mogelijkheden volgens HSMAI:

  • zoeken naar goede aanbiedingen bij nieuwe (en wellicht bestaande) leveranciers en het ontmoeten van nieuwe partners.
  • uitbreiden van het netwerk en inwinnen van informatie en kennis, die in de eigen werkzaamheden kan worden toegepast.
  • verkrijgen van kennis over de event industrie en ontmoeten van potentiële leveranciers
  • ontmoeten van aanbieders, op de hoogte gebracht worden van de laatste updates in trends en technologie
  • nieuwe hotels/conferentie locaties of nieuwe gerenoveerde meeting faciliteiten.

Expositie opties voor hotels

Wij bieden vier verschillende opties voor de exposanten, inclusief bannerwand, verlichting, meubilair, toegang tot pre-booked meetings (‘speeddate sessies’), lunch, professionele programma’s en participatie in het samenkomen met de klanten in de nabespreking.

Ook interesse om te exposeren? Klik hier voor alle opties en prijzen.

 

Reageer op dit artikel