nieuws

Corendon Village Hotel Amsterdam opent elf vergaderzalen

Hotel 599

Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam is officieel geopend. Het zakelijke hart van het viersterrenhotel beschikt over elf zalen geschikt vanaf 8 tot 600 personen.

Corendon Village Hotel Amsterdam opent elf vergaderzalen
Meer beeld onder dit bericht

Corendon focust met het Conference Center op zowel de Nederlandse als internationale zakelijke markt. Achmed Baâdoud, oud stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West, zal het Corendon team versterken bij de acquisitie en helpen de focus te leggen op zowel nationale als internationale zichtbaarheid van het Conference Center.

Atilay Uslu, directeur-eigenaar van Corendon: ‘Alle zalen van het Conference Center zijn up and running en met de komst van Achmed zijn we ook aan de acquisitiekant compleet. We hebben het nog niet gevierd met een feestje, want de officiële opening van het hotel vindt plaats in de zomer van 2019. Dan wordt ook de Boeing 747, die we begin 2019 in de tuin plaatsen, officieel geopend.’

Elf zalen

Het Conference Center van het Amsterdamse hotel beschikt over elf moderne en flexibele vergaderzalen. Deze bieden de mogelijkheid om te vergaderen in een privékamer met maximaal acht personen tot het huisvesten van 400 gasten in theaterstijl en 600 gasten in ontvangststijl.

Corendon

Corendon

Naast volledig ingerichte ruimtes biedt Corendon persoonlijke service en een groot scala aan cateringopties. Uiteraard kunnen zakelijke gasten overnachten in Corendon Village Hotel Amsterdam en genieten van diverse hotelfaciliteiten, zoals dineren in het all-inclusive restaurant, borrelen in SKYBAR 747 (die binnenkort haar deuren opent), sporten in de fitnessruimte of ontspannen in de Village Spa.

Achmed Baâdoud: ‘De strategische ligging van het Corendon Village Hotel – in het hart van metropoolregio Amsterdam, tussen Luchthaven Schiphol en Amsterdam – is cruciaal. Het Corendon Conference Center heeft daarnaast alle benodigde faciliteiten in huis en dat maakt het voor de zakelijk markt anno nu erg interessant.’

Corendon heeft grootste Hotel Benelux

Het hotel in Amsterdam opende de eerste week van juni 2018 het hoofdgebouw. Het viersterrenhotel heeft verspreid over drie gebouwen 680 kamers die zijn gerealiseerd voor 80 miljoen euro. Het is het grootste hotel van de Benelux.

Atilay Uslu heeft binnen 1,5 jaar tijd het voormalige kantoorgebouw van Sony in Badhoevedorp omgebouwd tot hotel. Het viersterrenhotel heet Corendon Village Hotel Amsterdam. Het complex bestaat uit drie gebouwen met hotelkamers, appartementen en één gebouw met kamers voor de verhuur aan touroperators.

Verder heeft het ‘dorp’ diverse restaurants, bars, een Spa met zwembad, fitness ruimte, een bioscoop en een shuttleservice naar Amsterdam centrum en naar Schiphol. Het hoofdgebouw – Plaza genaamd – telt 207 kamers en suites, een meeting & conference centrum, diverse restaurants en bars. Ook de bioscoop, de spa en het zwembad van 26 meter (zowel binnen- als buitenbad) bevinden zich in dit gebouw.