Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven beste van de groep

Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven beste van de groep

Louvre Hotels Group heeft de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekendgemaakt. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen zich voor het tweede jaar op rij 'Hotel of the Year' noemen, beiden scoorden in de Benelux het hoogst van hun merk.

Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants).

De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid en merkbeleving. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux. De top 3 bij de Golden Tulip hotels:

  1. Golden Tulip Weert
  2. Golden Tulip Jagershorst
  3. Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Competenties

De Golden Tulip hotels werden ook beoordeeld op een aantal nieuwe categorieën die aantonen in hoeverre het hotel de nieuwe merkstrategie van Golden Tulip heeft geïmplementeerd. Hierbij gaat het niet alleen om de uitstraling van het hotel zoals inrichting en het gebruik van de nieuwe huisstijl, maar ook om de omgang met de gasten.

Golden Tulip Weert

Voor het tweede jaar op rij wordt Golden Tulip Weert beloond met de ‘Hotel of the Year’ titel. Fred Romeynders, Directeur Hotel- & Leisuregroup Zuid-Nederland is ontzettend blij en trots op zijn medewerkers: 'De medewerkers zijn bij het winnen van deze prijs de belangrijkste factor. Ik probeer mijn medewerkers te motiveren door ze veel vrijheid te geven. Iedereen krijgt bij ons alle kans en ruimte voor eigen inbreng. Achteraf kijken we dan hoe het ging en kunnen we bijschaven. Hierdoor maken zij dat ons product overkomt bij de gasten en dat we kunnen laten zien wat we waard zijn.'

Golden Tulip Weert is een 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Weert. Het hotel beschikt over 69 goed uitgeruste kamers en o.a. een brasserie-bar met seizoens-menukaart. Het hotel ligt gunstig gelegen op 2 minuten lopen vanaf het station en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Golden Tulip Weert probeert zo min mogelijk belastend te zijn voor het milieu en heeft daarvoor een gouden certificaat van Green Key ontvangen.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Ook Tulip Inn Eindhoven Airport prolongeert de titel ‘Hotel of the Year’. Joyce Clement, General Manager vertelt trots op de derde titel in slechts vijf jaar tijd: 'Dat we in ons jubileumjaar voor de derde keer, en zelfs tweede keer op rij, deze titel in ontvangst mogen nemen, is echt de kers op de taart! We zitten op een unieke locatie maar vooral het team, dat zich elke dag van 05:00 ’s ochtends tot 02:00 ’s nachts inzet, maakt dat we het product zo neer kunnen zitten. Het team maakt echt het verschil. Dat blijven we waarderen en aanmoedigen, volgend jaar gaan we natuurlijk voor derde winst op rij.'

Het hotel scoort al jaren goed en won de award al eerder in 2015 en 2017. Het 3-sterren hotel bevindt zich bovenop de terminal van vliegveld Eindhoven Airport. Ideaal als tussenstop tijdens een zakenreis of het begin of einde van een vakantie.  Het hotel beschikt over 120 comfortabele kamers met o.a. airconditioning, gemakkelijke in- en uitcheck en gratis wifi in het hele hotel. Ook is er een compleet ingerichte fitnessruimte aanwezig die gratis te gebruiken is voor alle gasten.