nieuws

The Match afficheert zich als ‘minst gastvrije hotel van Eindhoven’

Hotel 568

Designhotel The Match, dat 14 januari opent in Eindhoven, biedt gasten alle faciliteiten die ze in een hotel kunnen wensen, maar de kans is klein dat ze ook maar één van die faciliteiten zullen gebruiken. Onder het motto ‘Check in, stay out’ stimuleert The Match gasten namelijk actief om vooral niet in het hotel te blijven, maar de stad in te gaan…

The Match afficheert zich als ‘minst gastvrije hotel van Eindhoven’

Hotel The Match biedt maar liefst 170 verschillende restaurants, meer dan 500 winkels, een poppodium en zelfs een Champions League voetbalstadion. Het enige dingetje is dat al deze hotspots zich niet in het hotel bevinden, maar ‘om de hoek’. Gesitueerd in de hippe wijk De Bergen zegt het hotel een goede uitvalsbasis te zijn om alle hotspots van Eindhoven te ontdekken. Daarom zegt The Match tegen gasten ‘check in en stay out’.

Geen welkom

In- en uitchecken gebeurt bij Hotel The Match volledig online, via de self service iPads in de lobby. Een hotelmanager is er niet, wel een ‘Matchfixer’: een soort concierge, maar dan anders. ‘Eentje die ook alles kan vertellen over de heetste feestjes, de coolste concerten en de beste plekken van het moment. Daarnaast is iedere kamer voorzien van een eigen ‘Handy’ smartphone met alle inside info die je nodig hebt om Eindhoven echt te ontdekken. Als gast van Hotel The Match mag je deze overal mee naartoe nemen, behalve mee naar huis.’

The Match heeft geen eigen restaurant, voor ontbijt wordt samengewerkt met restaurant Mr. Sister, dat in hetzelfde pand zit. Wel biedt het hotel een 24/7 kiosk Match Market, die wordt gevuld door Jutter Speijs.

Het design van het hotel is kleurrijk, met zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als de kamers veel graffity en streetart.

Foto's

Reageer op dit artikel