nieuws

Nieuwe general manager voor Best Western Gouda

Hotel 1264

Best Western Plus City Hotel Gouda heeft een nieuwe manager. Hubert-Jan van Catz is per direct aangesteld om leiding te geven over het hotel met 101 kamers in de binnenstad van Gouda.

Nieuwe general manager voor Best Western Gouda

Hubert-Jan van Catz was de afgelopen jaren al operationeel verantwoordelijk voor Best Western Gouda en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als allround hotelprofessional. Op dit proces volgt nu de volgende stap, en krijgt hij de dagelijkse leiding over het gehele hotel, dat over 101 kamers en 7 vergaderzalen beschikt. 

De hoteleigenaren, Titus Stoelinga en Marcel Rutten, hebben er vertrouwen in dat zij, samen met Van Catz en het team, een mooie toekomst tegemoet gaan waarbij de continuïteit en kwaliteit van het hotel gewaarborgd blijven. 

Na van 2002 tot 2006 de Hotelschool in Den Haag te hebben doorlopen heeft Van Catz nationale en internationale ervaring opgedaan bij Private Members Club Skibo Castle Schotland en Dusit Dubai. In Nederland was hij service manager bij Mercure Den Haag en f&b manager bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Sinds 1 maart 2013 is hij in dienst bij Best Western Plus City Hotel Gouda.

Hubert-Jan van Catz: ‘Ik ben zeer verheugd dat ik deze mooie functie mag gaan vervullen voor ons hotel in Gouda. Samen met ons enthousiaste team van medewerkers kijk ik vol vertrouwen uit naar een mooie toekomst voor ons hotel, waarbij wij onze kwaliteit en gastvrijheid blijven uitdragen. De samenwerking met Best Western Hotels & Resorts en onze zusterhotels in Den Haag en Woerden kan ons daarbij alleen maar versterken.’ 

Eigenaren Titus Stoelinga en Marcel Rutten hebben met hun AllGo Hotelgroep ook het Best Western City Hotel Woerden en het Best Western Hotel Den Haag in bezit. 

Best Western Plus City Hotel Gouda heeft afgelopen week voor de vierde maal in de ruim vijf jaar dat het hotel geopend is een Best Western Quality Award gewonnen. Daarnaast is het hotel onderscheiden met een International Quality & Service Award, een award die wordt uitgereikt aan Best Western hotels wereldwijd die de perfecte score tijdens de kwaliteitsmeting behalen.


 

Reageer op dit artikel