nieuws

Preston Palace start loyaliteitsprogramma voor personeel

Hotel 726

Preston Palace start loyaliteitsprogramma voor personeel

Preston Palace in Almelo rolt een loyaliteitsprogramma voor haar werknemers uit. Medewerkers krijgen naast het loon, een kerstpakket, collectiviteitskorting vanaf nu ook een waarderingsprogramma met uiteenlopende activiteiten en extraatjes.

Het loyaliteitsprogramma biedt vele extra’s voor het horecapersoneel van Preston Palace. Het varieert van sportdag tot portretdag, van biertapwedsrijd tot babyzwemmen, van Yoga workshop tot een zomerse traktatie.

Werknemers van het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum in Almelo krijgen een veelzijdig aanbod voorgeschoteld. Deelname is gratis en exclusief voor Preston Palace medewerkers. Ook een verjaardag is voortaan een feest; elke werknemer krijgt een cadeautje.

Lees meer

Lees meer

Met de invoering van het ‘Preston Palace Personeelsloyaliteitsprogramma’ wil de directie de waardering voor de medewerkers extra benadrukken en het succes van de groeiende onderneming samen vieren.

‘Onze gasten genieten dagelijks van Preston Palace. Jaarlijks verwelkomen wij zo’n 325.000 unieke bezoekers in ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. Deze topprestatie is niet mogelijk zonder een team van enthousiaste professionals op elke afdeling; zowel voor als achter de schermen. Wij zijn super trots op onze mensen die dat elke dag mogelijk maken. Dat willen wij niet alleen laten blijken tijdens de overhandiging van het kerstpakket. Wij willen mensen écht onderdeel maken van ons bedrijf en vanuit deze gedachte is dit exclusieve programma ontstaan. Een initiatief vanuit de directie dat vervolgens is uitgewerkt door HR en Marketing. De steun vanuit de directie en de positieve reacties van de collega’s zijn zeer motiverend’, zegt Chantal Monsma, HR Manager van Preston Palace.

De aftrap van het nieuwe loyaliteitsprogramma was dinsdag 2 april met de persoonlijke overhandiging van de goedgevulde sporrtas en personeelskalender.
De reacties op de invoering van dit waarderingsprogramma zijn goed. Medewerkers zijn enthousiast over de uitjes en cadeaus. ‘Omdat ik bij Preston Palace werk, krijg ik heel veel extraatjes. Dat maakt het nóg leuker’, aldus een medewerkster die één van de Preston Palace sporttassen krijgt uitgereikt. ‘Deze ga ik zeker gebruiken.’

Preston Palace is één van de grootste leisure hotels van Nederland en met 500 werknemers ook één van de grootste werkgevers van Twente. Het populaire horecabedrijf blijft constant in ontwikkeling om haar gewaardeerde gasten en medewerkers het allerbeste te blijven bieden.

Preston Palace boekt 210.000 gastnachten per jaar en heeft daarmee een marktaandeel van 12 procent van alle hotelovernachtingen in Overijssel. Het hotel deelt de 318 hotelkamers op in suites, classic en royal-kamers.

Preston Palace stond in 2018 op nummer 63 van de Misset Horeca Top 100 Grootste bedrijven en merken met een omzet van 24,8 miljoen euro. 


> Meer over personeel behouden


 

Reageer op dit artikel