Winnaar NXT GM 2019 Justus van Dam vlogt voor Misset Horeca

Winnaar NXT GM 2019 Justus van Dam vlogt voor Misset Horeca

Justus van Dam was in januari 2019 de eerste winnaar van de NXT GM Challenge. Na zijn afstuderen is hij vanaf 1 september een jaar lang de general manager van Postillion Amersfoort Veluwemeer. Voor Misset Horeca maakt hij elke twee maanden een vlog over zijn ervaringen. Dit is aflevering 1: Introductie.

Justus van Dam startte recent zijn aanstelling voor een jaar als general manager van Postillion Amersfoort Veluwemeer. Hij kreeg de positie nadat hij op het HotelloTOP Year Event in januari 2019 tot winnaar werd uitgeroepen van de eerste NXT GM Challenge.

De challenge is een project van Postillion en HotelloTOP en wil talentvolle studenten zo een kans bieden op een 'kickstart van hun carrière'. Eerder werden de tien kandidaten bekendgemaakt die kans maken om de plek van Van Dam in september 2020 over te nemen.

De jonge general manager krijgt elke maand begeleiding van een andere aansprekende naam uit het werkveld, om zo kennis op te doen en aan zijn netwerk te bouwen.

Van Dam gaat in zijn jaar als general manager elke twee maanden een vlog maken voor Misset Horeca. Hieronder aflevering 1: introductie.